Xperia Grand Bali

Odeberte se do srdce Turecké riviéry a užijte si nezapomenutelnou dovolenou v městě Alanya, známém pro své historické památky a překrásné pláže. Objevujte tuto turistickou perlu ležící na východním pobřeží, kde si odpočinete na slavné Kleopatřině pláži nebo se vydejte po stopách pirátů v antické pevnosti s nádherným výhledem na moře. Alanya je ideální destinací jak pro relaxaci, tak pro aktivní dovolenou plnou zábavy.

Hotel Xperia Grand Bali je čtyřhvězdičkový hotel umístěný pouhých 200 metrů od písčité pláže Damlatas, který oplývá blízkostí nejen k moři, ale i k centru Alanyi s širokou nabídkou obchodů, restaurací a kaváren. Menší nákup nebo večerní procházku si tak můžete vychutnat jen kousek od hotelu. Komplex poskytuje hostům animační programy a možnosti pro sportování i relaxaci, což ho činí ideálním výběrem pro celou rodinu.

Při pobytu v hotelu budete ubytováni v komfortních dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky, které jsou vybaveny vlastní koupelnou, fénem, televizí, klimatizací a dalšími pohodlnými doplňky. Mezi benefity hotelu patří zdarma klimatizace, trezor a wifi. Můžete se také těšit na all inclusive stravování, které zahrnuje bohaté bufetové snídaně, obědy a večeře, jakož i lehké občerstvení a nápoje během dne.

Další fotky
Xperia Grand Bali 1 Xperia Grand Bali 2 Xperia Grand Bali 3 Xperia Grand Bali 4 Xperia Grand Bali 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
28 390 Kč