Kleopatra Blue Hawaii

Odeberte se do světa pohody a relaxace s pobývajícími u nekonečné azurové oblohy a jemnějšího zlatavého písku. Hotel Kleopatra Blue Hawaii je umístěný dokonale blízko pláže s mírně strmějším vstupem do moře. A pokud si přejete vydat se do víru městského života, stačí se vypravit na krátkou procházku, protože centrum města Alanya je vzdáleno pouze 2 kilometry.

Hotel nabízí celou řadu služeb, které uspokojí jak náročné cestovatele, tak ty, kteří hledají klidnou oázu. Naleznete zde recepci, směnárnu, vybavenou restauraci a bar k chill out okamžikům. Pro vaši pohodu je připraveno i wellness středisko. Hotelový bazén splní očekávání všech věkových kategorií, a to díky samostatné části určené pro děti. K dispozici je i bezplatné wifi, abyste mohli sdílet vaše zážitky s přáteli a rodinou.

Komfortní ubytování je zajištěno v standardních pokojích, vybavených individuální klimatizací, koupelnou, satelitní televizí a minibarem zdarma. Balkony pokojů poskytují příjemný prostor pro relaxaci na čerstvém vzduchu. K navíc k dispozici je bezpečnostní schránka za poplatek a pro rodiny s dětmi je tu dokonce speciální pokoj "Child Friendly", kde děti ve věku 8 až 11 let mohou být ubytovány zdarma. Co se týká stravování, hosté si mohou pochutnat na jídlech formou polopenze servírované bufetovým stylem.

Další fotky
Kleopatra Blue Hawaii 1 Kleopatra Blue Hawaii 2 Kleopatra Blue Hawaii 3 Kleopatra Blue Hawaii 4 Kleopatra Blue Hawaii 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
24 690 Kč