Lycus Beach

Představujeme vám Sentido Lycus Beach Hotel, kde si užijete kombinaci relaxace, zábavy a pohodlí. Pokud hledáte místo na dovolenou, které nabízí široké spektrum wellness služeb, skvělé aktivity pro děti a nachází se v oblíbené lokalitě, nemusíte dál hledat. Tento hotel je ideálním místem pro odpočinek, zábavu i objevování místní kultury, přičemž nákupní možnosti, bary a restaurace najdete přímo na místě nebo kousek v městečku Okurcalar.

Pro milovníky slunce a moře je hotel jako stvořený s vlastní soukromou pláží s jemným pískem, kde lze bezstarostně relaxovat. Pláž je vybavena lehátky a slunečníky, které jsou pro hosty hostelu zdarma. K dispozici jsou také sprchy a toalety pro maximální komfort. Vychutnat si lze osvěžující nápoje v beach baru, a pokud zapomenete vlastní plážové osušky, můžete si je na místě půjčit za vratnou zálohu.

Co se týče ubytování, Sentido Lycus Beach Hotel poskytuje pohodlné a dobře vybavené pokoje. Můžete si vybrat standardní pokoj s krásným výhledem do krajiny nebo pokoj s částečným výhledem na moře. Pro rodiny jsou k dispozici prostornější rodinné pokoje s jednou nebo dvěma ložnicemi. Všechny pokoje jsou vybaveny individuální klimatizací, bezplatným wifi připojením, minibarem a řadou dalších služeb, které zajišťují pohodlí během vašeho pobytu. V hotelové lobby jsou hostům k dispozici recepce, směnárna, různé obchody a minimarket pro každodenní potřeby. K občerstvení a zábavě slouží 3 restaurace a 6 barů, kde si můžete vybrat z bohaté nabídky nápojů a jídel. Udržet se ve formě můžete v hotelové fitness, případně si dopřát relaxační procedury ve wellness či kadeřnictví. Pro děti je připraven bazén s vodními skluzavkami. A pokud si chcete užít ještě více zábavy, hotel nabízí i diskotéku a hernu.

Když přijde na stravování, Sentido Lycus Beach Hotel poskytuje služby All Inclusive, které zahrnují snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu. Mezi hlavními jídly si můžete dopřát snacky, a abyste byli po celý den skvěle naladěni, nechybí ani neomezené množství vybraných místních alkoholických i nealkoholických nápojů. Pro aktivní hosty je přichystán bohatý animační program, který zahrnuje různé sportovní aktivity od plážového volejbalu po tenis, šipky a stolní tenis, stejně jako saunu a turecké lázně.

Další fotky
Lycus Beach 1 Lycus Beach 2 Lycus Beach 3 Lycus Beach 4 Lycus Beach 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
32 190 Kč