Sunny Hill Alya

Představte si idylický únik do prostředí, kde se pohodlí města snoubí s klidem pobřežní oázy. V hotelu Sunny Hill Alya objevíte přímo na místě vše, co potřebujete pro dokonalý odpočinek. Nákupní možnosti, restaurace a bary jsou součástí hotelového komplexu, zatímco živé centrum města Alanya s jeho přístavem je vzdáleno v docházkové vzdálenosti.

Pro milovníky slunce a písečných pláží je tu vyhlášená Kleopatřina pláž, nacházející se ve vzdálenosti tří set metrů od hotelu. I když je pláž od hotelu oddělena silnicí, nabízí se hostům pohodlný převoz hotelovým minibus zdarma. Na pláži vás čeká měkký písek a možnost se osvěžit v beach baru, sprše či WC, zatímco za lehátka, slunečníky a plážové osušky je požadován poplatek.

V rámci ubytování nabízí hotel Sunny Hill Alya standardní pokoje s veškerým komfortem. Pokoje mají individuálně ovládanou klimatizaci zdarma v období teplých měsíců, koupelnu se všemi potřebami a balkon nebo terasu pro ty, kterým nechybí rádi vzduch a výhled. O zábavu není nouze ani v hotelu, kde můžete navštívit fitness, zapojit se do večerních programů nebo pro děti je připraveno dětské hřiště. A pokud si chcete dopřát trochu více, sauna, masáže nebo různé vodní sporty jsou k dispozici za příplatek.

Další fotky
Sunny Hill Alya 1 Sunny Hill Alya 2 Sunny Hill Alya 3 Sunny Hill Alya 4 Sunny Hill Alya 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
30 390 Kč