Kleopatra Royal Palm

Užijte si dovolenou v živé a půvabné Alanyi, historickém městečku na východním pobřeží Turecka, kde se snoubí starověká historie s moderním ruchem turistiky. Objevte kouzlo místa, jehož kořeny sahají až do 3. století př. n. l., kde se kdysi rozkládala pirátská pevnost, o níž se traduje, že ji známý Marcus Antonius daroval egyptské královně Kleopatře. Dnes se můžete procházet po plážích, které nesou její jméno, obdivovat půvabné banánové plantáže a nasát atmosféru místních tržišť, restaurací a historického Starého města.

Pro vaši pohodlnou a nezapomenutelnou dovolenou je připraven Hotel Kleopatra Royal Palm, který se nachází pouze 50 metrů od slavné Kleopatřiny pláže. Nabízí ubytování, které je jako stvořené pro všechny věkové skupiny, ideální pro ty, kdo touží po večerních promenádách, rádi nakupují nebo hledají různorodé zábavní možnosti. Hotel se pyšní svou blízkostí k centru Alanye, kam se jednoduše dostanete místní dopravou.

Na hosty čekají komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje a prostornější rodinné pokoje až čtyři osoby. Vybavení zahrnuje moderní koupelnu, televizi, telefon, klimatizaci a minibar k vaší plné spokojenosti. Příjemné chvíle můžete trávit u bazénu se skluzavkami, nebo se zapojit do animačních programů, které jsou připraveny pro dospělé i pro děti. Pro milovníky sportu a relaxace je zde také fitness a stolní tenis či možnost zaplatit si za masáže a saunu. Stravování na principu all inclusive zajišťuje, že budete mít po celý den postaráno o občerstvení a lahodné pokrmy podávané formou bufetu.

Další fotky
Kleopatra Royal Palm 1 Kleopatra Royal Palm 2 Kleopatra Royal Palm 3 Kleopatra Royal Palm 4 Kleopatra Royal Palm 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
18 891 Kč