Arsi

Zapomeňte na shon v každodenním životě a objevte kouzlo turecké riviéry s pobytem v pohádkovém městě Alanya. Pobyt si užijete v hotelu Arsi, který se hrdě tyčí pouhých 50 metrů od zlatavé písčité pláže, dostupné přes nedalekou silnici. Mimo opalování a koupel ve Středozemním moři si můžete dopřát relax ve venkovním bazénu s fascinující skluzavkou nebo vyhledat útočiště ve vnitřním bazénu.

Když se budete chtít osvěžit nebo doplnit síly, tak Arsi Hotel nabízí all inclusive s bohatými bufetovými stoly, kde si pochutnáte na snídaních, obědech a večeřích. K dispozici jsou také místní nápoje, a pokud byste chtěli něco speciálnějšího, můžete si za poplatek objednat koktejly či importované nápoje. A pro ty, kdo chtějí zachovat svou fitness rutinu, je připraveno fitness centrum a sportovní aktivity jako plážový volejbal.

Služby hotelu jsou opravdu široké a zahrnují obchody, služby lékaře nebo trezor na recepci, pokud potřebujete své cennosti uchovat v bezpečí. Rodiny s dětmi ocení dětský bazén a možnost zapůjčení dětských židliček v restauraci. Pro kompletní relaxaci můžete navštívit saunu či turecké lázně a nechat se hýčkat masážemi a procedurami v salonu krásy. Ať už si chcete užít klidnou dovolenou, nebo objevovat okolní města a kulturu, Arsi Hotel je ideální volbou pro vaši příští dovolenou.

Další fotky
Arsi 1 Arsi 2 Arsi 3 Arsi 4 Arsi 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
6 969 Kč