Ergün

Představte si dokonalý únik do tepla a pohody, kde vás ochočené vlny Středozemního moře budou jemně zvát k odpočinku na zlatavém písku. Umístěný pouhých 600 metrů od idylické písčité pláže, nalezneme hotel Ergun. Jen několik kroků od hotelu se rozkládá centrum města s lákavou nabídkou místních obchodů a restaurací, což vám zajistí jedinečný zážitek z pobytu v této středomořské perle.

Ubytování v hotelu Ergun je ideálním řešením pro všechny, rádi mají všechny potřebné služby na dosah ruky. Hotel nabízí svoje hosty komfortní ubytování a velkorysou nabídku zařízení včetně venkovního bazénu, který je v horkých letních dnech dokonalým řešením pro osvěžení.

Ke stravování nemusíte chodit daleko, protože hotel Ergun poskytuje all inclusive služby, které zahrnují snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Lokální alkoholické i nealkoholické nápoje jsou v ceně, a pokud máte chuť na něco speciálního, můžete využít bar u bazénu nebo lobby bar. Rodiny s dětmi ocení k dispozici i dětské postýlky a židličky pro své malé ratolesti, aby i ony mohly strávit svůj čas s pohodlím a bezpečností.

Další fotky
Ergün 1 Ergün 2 Ergün 3 Ergün 4 Ergün 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
12 043 Kč