Oba Star

Hotel Oba Star je perfektní destinaci pro vaši příští dovolenou. Tento oblíbený resort se nachází blízko pulzujícího srdce Alanye a nabízí širokou škálu aktivit, které zpříjemní pobyt jak rodinám s dětmi, tak i dospělým návštěvníkům. Poloha hotelu je ideální pro ty, kteří si přejí mít vše po ruce. Nákupní možnosti, lákavé restaurace a bary najdete přímo v hotelovém areálu. Centrum města Alanya je vzdáleno pouhých 4,5 km, a pokud si přejete prozkoumat okolí, pohodlně se dostanete na autobusovou zastávku umístěnou jen 60 metrů od hotelu.

Pro milovníky slunce a moře je určena soukromá písčito-oblázková pláž, která leží jen 100 metrů od hotelu. I přes mírně strmější vstup do moře si zde užijete relaxaci na lehátkách pod slunečníky a využijete služeb plážového baru, sprch či WC bez jakýchkoli poplatků. Ubytování v hotelu je komfortní, s pokoji vybavenými individuální klimatizací, moderními koupelnami a balkony. K dispozici je wifi v lobby i na všech pokojích. Všechny pokoje jsou navrženy tak, aby zaručovaly váš pohodlný a ničím nerušený odpočinek.

Co se týče stravování, v Oba Star můžete se těšit na ultra all inclusive zahrnující nejen snídaně, obědy a večeře ve formě bufetu, ale i různé snacky během dne a neomezené množství vybraných nápojů. Pro aktivní odpočinek máte na výběr z bohatého animačního programu, sportovních aktivit nebo relaxace ve wellness prostorách. Ať už toužíte po adrenalinu nebo klidu, zde najdete vše potřebné pro nezapomenutelnou dovolenou.

Další fotky
Oba Star 1 Oba Star 2 Oba Star 3 Oba Star 4 Oba Star 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
28 490 Kč