Kahya

Dokonalý únik od každodenního shonu na vás čeká v hotelu Kahya, který se pyšní svojí neodolatelnou polohou přímo u pláže. Jen jeden kilometr od pulzujícího centra Alanye, tento hotel nabízí snadný přístup ke všem místním pokladům. Pokud hledáte bezvadné místo pro pobyt s nespočetnými možnostmi nákupu a gastronomie přímo na dosah, nemusíte dále hledat.

Dopřejte si relax na zlaté písčité pláži pouhých 300 metrů od hotelu, kde můžete volně prozkoumávat třpytivé modré vody Středomoří díky pozvolnému vstupu do moře. Pro vaše pohodlí jsou k dispozici sprchy, WC a bar, a i když jsou lehátka a slunečníky zpoplatněné, na pláži najdete vše potřebné pro dokonalý odpočinek pod sluncem.

Uvnitř hotelu najdete bezkonkurenční zařízení, které zajistí, že váš pobyt bude jak pohodlný, tak zábavný. Od prostorných, nedávno zrekonstruovaných pokojů s individuální klimatizací až po rozmanitost aktivit včetně dvou bazénů s tobogány, fitness centra, a dokonce i kadeřnictví. Animační programy, sportovní aktivity a all inclusive stravování doplňují tuto působivou nabídku, dělají z hotelu Kahya skvělou volbu pro vaši příští dovolenou.

Další fotky
Kahya 1 Kahya 2 Kahya 3 Kahya 4 Kahya 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
31 790 Kč