Eftalia Ocean

Připravte se na nezapomenutelný zážitek v resortu z řetězce Eftalia Hotels. Hotel Eftalia Ocean je umístěn v klidné oblasti s výhodným přístupem k vlastní soukromé pláži a je vhodný pro rodiny s dětmi, mladé páry a aktivní jedince díky široké škále aktivit a služeb. Díky zvýhodněným cenám pro děti až do 15 let je to ideální destinace pro rodinnou dovolenou. Hotel je kousek od populárních centrech Alanya a Konakli.

V hotelu Eftalia Ocean na vás čeká nepřeberná nabídka vybavení a služeb, které zajišťují pohodlí a zábavu po celou dobu vašeho pobytu. Hosty vítá prostorná vstupní hala s recepcí, která je otevřena nepřetržitě, a bezplatný wifi přístup, pokud je potřeba zůstat v kontaktu s okolním světem. Kulinářské požitky lze prožít v hlavní restauraci nebo ve dvou specializovaných 'a la carte' restauracích, a ukojit svou žízeň můžete v některém z osmi barů. Pro relaxaci a aktivní odpočinek je k dispozici venkovní bazén, aquaparky, turecké lázně a mnoho dalšího.

Vaše pohodlí bude zaručeno také v komfortně zařízených pokojích hotelu Eftalia Ocean. Nabízí klimatizaci, vlastní sociální zařízení s vanou nebo sprchou a další moderní vybavení. Pro ty, kteří hledají více prostoru, jsou k dispozici LARGE pokoje nebo rodinné pokoje. K relaxaci ve vodním světě zveme jak dospělé, tak děti na hotelovou písečnou pláž, přístupnou podchodem pod místní komunikací, kde na hosty čekají lehátka, slunečníky a plážová restaurace s možností využití v rámci ultra all inclusive programu.

Další fotky
Eftalia Ocean 1 Eftalia Ocean 2 Eftalia Ocean 3 Eftalia Ocean 4 Eftalia Ocean 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
30 780 Kč