Club Turtas

Přemýšlíte nad tím pravým místem pro Vaši příští dovolenou? Hotel Club Turtas vás přivítá s otevřenou náručí a přátelskou atmosférou. Hotel nabízí široké možnosti zábavy jak pro děti, tak pro dospělé a je ideálním řešením pro ty, kteří chtějí plně využít svůj volný čas. Užijte si nezapomenutelný pobyt ve slunné destinaci kde vám nebude chybět zážitků ani pohody.

Umístění hotelu zajišťuje snadný přístup k bohaté nabídce místních restaurací, kaváren, barů a obchodů. Prozkoumejte okouzlující městečko Konakli, nebo se vydejte na 12 kilometrů vzdálené centrum Alanye. S autobusovou zastávkou přímo před hotelem je cestování po okolí hračka.

Na soukromé písčito-oblázkové pláži, která těsně sousedí s hotelem, si užijete klid a bezpečí. Vstoupit do moře můžete z pohodlného mola, a pro odpočinek je k dispozici bar i zdarma poskytované lehátka a slunečníky. Ačkoli za plážové osušky se platí drobný poplatek, pohoda a pohled na modré vody Středozemního moře jsou opravdu k nezaplacení. Vyberte si Hotel Club Turtas a připravte se na relaxační únik od každodenního shonu.

Další fotky
Club Turtas 1 Club Turtas 2 Club Turtas 3 Club Turtas 4 Club Turtas 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
32 690 Kč