Kleopatra Beach

Užijte si nezapomenutelnou dovolenou v historickém a živém městě Alanya na východním pobřeží tyrkysového Středomoří. Toto oblíbené turistické centrum se může pochlubit bohatou historií sahající až do 3. století př. n. l., kdy to bylo útočiště pirátů. Dnes je Alanya lákavým místem s romantickými plážemi, medovým pískem a středomořským klimatem. Vydejte se na procházku okolo banánových plantáží a ochutnejte čerstvé ovoce přímo z místních sadů, obdivujte starobylou pevnost a užijte si proslulou Kleopatřinu pláž, která je jenom krok od vašeho hotelu.

Hotel Kleopatra Beach vás uvítá s otevřenou náručí ve svém útulném prostředí, nacházejícím se jen 50 metrů od slavné pláže, kam se snadno dostanete přes pobřežní promenádu. Nabízí komfortně zařízené pokoje s veškerým pohodlím pro váš odpočinek, včetně balkonu či terasy, kde si můžete vychutnat ranní kávu nebo večerní drink. Kromě toho poskytuje hotel bazény s lehátky na sluneční terase, kde se můžete osvěžit po celodenním slunění, a zábavné aktivity pro děti i dospělé, což z něj dělá ideální místo pro rodiny i jednotlivce, kteří hledají ideální kombinaci relaxace a zábavy.

All inclusive služby hotelu zahrnují bohaté bufetové stoly pro snídaně, obědy a večeře, stejně jako neomezené množství nápojů k dispozici v určených časech, abyste si mohli skutečně užít bezstarostnou dovolenou. Pro fanoušky vodních radovánek je tu bazén s tobogánem, který zajistí spoustu zábavy pro děti i odvážné dospělé. V neposlední řadě, pokud toužíte po objevování místních atrakcí, hotel se nachází velmi blízko rušného středu města Alanya, takže všechny zábavní možnosti jsou doslova na dosah ruky.

Další fotky
Kleopatra Beach 1 Kleopatra Beach 2 Kleopatra Beach 3 Kleopatra Beach 4 Kleopatra Beach 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
31 290 Kč