Hawai Beach Suite

Představte si dovolenou ve slunném a historicky bohatém městečku Alanya, které láká svým šarmem každého cestovatele. Toto turistické centrum ve východní části turecké riviéry je známé pro svou pestrou nabídku aktivit pro každého, od těch, co hledají relaxaci, až po milovníky adrenalinu. Příběh města sahá až do 3. století př. n. l. a stále zde můžete obdivovat pozůstatky dávných dob, jako je majestátní pevnost s úchvatným výhledem na slavnou Kleopatřinu pláž.

Hotel Hawai Beach Suite představuje ideální místo pro ty, kdo hledají pohodlné ubytování s lehkým přístupem k moři, a zároveň si chtějí užít městský ruch Alanye. Ubytování v tomto tříhvězdičkovém hotelu nabízí všechno potřebné pro komfortní pobyt, od dvoulůžkových pokojů až po rodinné pokoje s extra lůžky, vlastní koupelnu, klimatizaci a další služby. Ať už jste se rozhodli odpočívat nebo objevovat okolí, toto místo je skvělým výchozím bodem.

Pro zajímavost, Hotel Hawai Beach Suite disponuje širokým spektrem vybavení a služeb. Odpočívejte u hotelového bazénu, který má také oddělenou část pro děti, anebo si užijte chvíle relaxace na slunečné terase. Pro rodiny s dětmi je připraveno dětské hřiště a pro sportovní nadšence stolní tenis či plážový volejbal. A pokud toužíte po naprostém uvolnění, hotel nabízí za poplatek saunu, turecké lázně a masáže. To vše doprovází All Inclusive stravování, kdy snídaně, obědy a večeře jsou podávány ve formě bufetu, spolu s neomezeným množstvím nápojů během stanovených hodin.

Další fotky
Hawai Beach Suite 1 Hawai Beach Suite 2 Hawai Beach Suite 3 Hawai Beach Suite 4 Hawai Beach Suite 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
22 690 Kč