Xoria Deluxe

Připravte se na odpočinkový zážitek v moderním a stylovém Xoria Deluxe Hotel, který svým hostům nabízí prvotřídní služby a špičkovou gastronomii. Užijte si slunce a moře na písečně-oblázkové pláži, která je snadno dostupná podchodem přímo od hotelu, a vychutnejte si pohodlí s bezplatně poskytovanými lehátky, slunečníky a občerstvením. Pro milovníky vody je k dispozici venkovní bazén s vodními skluzavkami, který zaručí zábavu pro celou rodinu.

Pobytem v Xoria Deluxe se nemusíte vzdát ani aktivního odpočinku či relaxace. Potěší vás široká nabídka wellness služeb včetně masáží, sauny, tureckých lázní nebo hammamu. Zároveň si můžete dopřát krásu v centru krásy, udržet kondici v moderně vybaveném fitness centru nebo vyzkoušet některý ze sportů, jako je plážový volejbal či paragliding.

Pro váš dokonalý gastronomický zážitek hotel nabízí možnosti stravování v rámci ultra all inclusive konceptu, který zahrnuje nepřetržitou nabídku jídel a nápojů. Od bohatých bufetových snídaní, přes lahodné obědy a večeře, až po odpolední čaj s cukrovinkami a noční občerstvení. Majitelé vybranějšího vkusu si mohou rezervovat stůl v à la carte restauraci s osmanskou kuchyní nebo si dopřát drink v jednom z barev hotelu. Pokoje jsou designově laděné a vybavené vším potřebným pro vaši pohodu, včetně klimatizace a balkonu s výhledem do zahrady nebo na moře pro ty, kdo hledají klid a nádherné scenérie.

Další fotky
Xoria Deluxe 1 Xoria Deluxe 2 Xoria Deluxe 3 Xoria Deluxe 4 Xoria Deluxe 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
40 073 Kč