Ramira Beach

Užijte si dovolenou v malebném letovisku Avsallar, které má kouzelnou atmosféru s místními obchody, autentickými restauracemi a útulnými kavárnami právě na dosah ruky. Toto okouzlující místo, nacházející se pouhých 22 km od Alanye, je ideální pro každého hledajícího klidnější dovolenou s možností ponořit se do pravé turecké kultury a architektury. Připravte se na odpočinek na překrásných písečných plážích, které jsou charakteristické svým pozvolným vstupem do moře a kde každý najde svůj vlastní kousek ráje.

Nechte se hýčkat v Hotelu Ramira Beach, moderním komplexu ležícím v samotném srdci Avsallaru. V hotelovém areálu, obklopeném zelenými zahradami, objevíte něco pro každého člena rodiny, od bazénu s vodní skluzavkou přes dětské hřiště až po miniklub. Nedaleký vodní park nabízí vzrušení doslova na dosah. A pokud jste ten typ cestovatele, který si rád prochází městským ruchem, budete nadšeni, že nejbližší shopping možnosti i veřejná doprava jsou jenom kousek pěší chůze od vašeho ubytování.

Vaše pohodlí bude v hotelu Ramira Beach maximální, když každý pokoj je vybaven klimatizací, wifi připojením a mnoha dalšími funkcemi. Díky all inclusive stravování se nemusíte starat o jídlo a pití, protože vše co potřebujete, najdete přímo v hotelu, a to od snídaně až po večerní občerstvení.

Další fotky
Ramira Beach 1 Ramira Beach 2 Ramira Beach 3 Ramira Beach 4 Ramira Beach 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
28 490 Kč