Kleopatra Remi

Uvažujete o oddechové dovolené v tureckém letovisku Alanya? Hotel Kleopatra Remi je skvělou volbou pro ty, kteří touží po živém prostředí plném možností pro nakupování a vyžití. Tento hotel je obzvlášť oblíbený díky své strategické poloze, centrum města je vzdálené pouhý 1 kilometr. Pohodlí zajišťuje i blízká autobusová zastávka, která je vzdálena jen 30 m od hotelu.

Pokud si přejete relaxovat na slunné pláži, nebudete zklamáni. Hotel se pyšní soukromou písčitou pláží ve vzdálenosti přibližně 200 metrů, kde si můžete vychutnat bar, sprchy a WC pro maximální pohodlí. I když je vstup do moře trochu strmější, poskytuje ideální podmínky pro milovníky plavání.

Neméně lákavě zní vybavení samotného hotelu. Hosté mají k dispozici služby jako recepce, restaurace, bar a dokonce i možnost navštívit kadeřnictví. Kdo by chtěl pracovat nebo pořádat schůzky i na dovolené, ocení konferenční místnost. Pro chvíle relaxace je tu bazén s oddělenou částí pro děti a samozřejmě nechybí lehátka, slunečníky a matrace pro pohodlí u vody zdarma. Zdarma dostupné wifi ve společných prostorách a na pokojích zabezpečí, že můžete být online i na dovolené.

Další fotky
Kleopatra Remi 1 Kleopatra Remi 2 Kleopatra Remi 3 Kleopatra Remi 4 Kleopatra Remi 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
19 790 Kč