Kleopatra Atlas

Přemýšlíte o dovolené, kde si užijete slunce, moře a pohodlí bez dětského křiku? Hotel Kleopatra Atlas je tou správnou volbou. Tento oblíbený hotel se nachází v turisticky atraktivní oblasti, kde vám nebude chybět rozmanitost nákupních příležitostí ani gastronomických zážitků. Vše, od obchodů po restaurace a bary, najdete jen 50 metrů od hotelu. A pokud toužíte po prozkoumání městského ruchu, centrum Alanye je vzdáleno pouze jeden kilometr. Pro snadný přístup do okolních oblastí můžete využít nedalekou autobusovou zastávku.

Pro milovníky moře a slunečních lázní nabízí hotel snadný přístup ke krásné písčito-oblázkové pláži, která leží jen sto metrů od hotelu. Vzhledem k tomu, že pláž je oddělena jen místní silnicí, můžete se tam vydat kdykoli máte chuť. Pokud preferujete mělký vstup do moře, můžete využít služby hotelového minibusu, který vás zdarma odveze na pláž Blue Star Beach. Zde na vás čekají lehátka, slunečníky a nealkoholické nápoje zdarma v rámci barové nabídky, zatímco ostatní vybavení je k dispozici za poplatek.

V hotelu Kleopatra Atlas si pak můžete vychutnat pohodlí ve všech veřejných prostorách díky bezplatnému wifi připojení. Komfortní ubytování je zajištěno ve standardních pokojích s individuální klimatizací a balkonem nebo terasou. K relaxaci slouží nejen písečná pláž, ale i hotelový bazén s bezplatnými lehátky a slunečníky. Pokud hledáte aktivní odpočinek, můžete využít fitness nebo si za poplatek dopřát masáže či procedury v tureckých lázních. A s all inclusive stravováním se nemusíte starat o to, kde budete jíst své snídaně, obědy či večeře.

Další fotky
Kleopatra Atlas 1 Kleopatra Atlas 2 Kleopatra Atlas 3 Kleopatra Atlas 4 Kleopatra Atlas 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
33 490 Kč