Uk Blue Coast (Ex. Grand Bayar Beach)

Vítejte ve městě Alanya, východiskovém bodě pro vaši nadcházející dovolenou, které je oblíbeným destinací zamilovaných do historie i těch, kteří vyhledávají rozmanité možnosti odpočinku a zábavy. Ponořte se do časů antiky a objevujte pozůstatky římské éry, včetně impozantní pevnosti s úchvatným výhledem na Kleopatřinu pláž. Tato sluncem zalitá perla turecké riviéry vás okouzlí svými dlouhými písčitými plážemi, bohatými banánovými plantážemi a ochutnávkami čerstvého ovoce přímo ze stromů. Večer pak můžete prozkoumat pestrobarevné uličky Alanye, které hemží obchůdky, restauracemi a kavárnami.

Při pobytu v Hotelu UK Blue Coast se můžete těšit na nepřebernou nabídku komfortu a elegance jen několik kroků od tyrkysově modrého moře. Ubytování v moderně zařízených pokojích poskytne vše potřebné pro váš ideální odpočinek, včetně klimatizace, bezplatného wifi, trezoru, minibaru a balkonu nebo terasy pro relaxaci pod širým nebem. Zdejší pohostinný hotel také nabízí širokou škálu služeb a vybavení, od bazénu k fitness centru, SPA procedur, po různé restaurace s lahodnou kuchyní.

Pro ty, kdo preferují neomezený přístup k gastronomickým službám, je dispozici all-inclusive stravování zahrnující bohaté bufetové snídaně, obědy a večeře, stejně jako neomezené množství místních alkoholických a nealkoholických nápojů. Dovolená v Hotelu UK Blue Coast slibuje smysluplnou směsici pohodlí, luxusu a blízkosti k nádherným plážím a pulsujícímu životu letoviska. Zaposlouchejte se do šumu moře a vychutnejte si každý moment vašeho pobytu v této skvělé lokalitě.

Další fotky
Uk Blue Coast (Ex. Grand Bayar Beach) 1 Uk Blue Coast (Ex. Grand Bayar Beach) 2 Uk Blue Coast (Ex. Grand Bayar Beach) 3 Uk Blue Coast (Ex. Grand Bayar Beach) 4 Uk Blue Coast (Ex. Grand Bayar Beach) 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
27 490 Kč