Monte Carlo

Představte si, že na dovolenou míříte do místa, které vyzařuje přátelskou atmosféru a je ideálním místem pro milovníky nákupů i gurmány. Hotel Monte Carlo se pyšní populární lokalitou, kde obchody a restaurace naleznete už ve vzdálenosti 100 metrů. Noční život a kouzlo blízkého městečka Oba jsou na dosah, stejně tak jako autobusová zastávka pro snadné objevování okolí. Letiště Antalya se nachází v dosahu, pouhých 135 kilometrů od hotelu, což zajišťuje pohodlný příjezd.

Všechny vaše představy o dokonalé plážové relaxaci se stanou skutečností díky soukromé písčito-oblázkové pláži, která leží jen krátkou procházku od hotelu. Ačkoliv je pláž oddělena místní komunikací, nemusíte se obávat, dostanete se tam bezpečně a pohodlně. Pro hosty je připraveno vše potřebné, od bezplatných lehátek a slunečníků až po sprchy a WC. Plážové osušky jsou k dispozici za malý poplatek.

Komfort hostů je v hotelu Monte Carlo na prvním místě, čemuž odpovídá i široký výběr ubytování. Standardní pokoje nabízí individuální klimatizaci, televizi, telefon a další vymoženosti pro váš pohodlný pobyt. Větší skupiny či rodiny ocení prostornější pokoje Large nebo Anex, které jsou umístěné v nově zrekonstruovaných budovách. Připojení wifi je samozřejmostí v celém hotelu včetně pokojů. Pro ještě větší pohodlí si hosté mohou užít dva bazény, fitness centrum, a pro nejmenší je připraven bazén pro děti a skluzavka.

Další fotky
Monte Carlo 1 Monte Carlo 2 Monte Carlo 3 Monte Carlo 4 Monte Carlo 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
22 990 Kč