Elysée Beach

Hotel Elysée Beach je ideální místo pro vaši dovolenou, když hrdě stojí na břehu okouzlující Kleopatřiny pláže, známé pro svou krásu a jedinečný písčito-štěrkový povrch. Tento hotel je jako stvořený pro ty, kdo touží po kombinaci aktivního vyžití i klidné relaxace. Díky poloze hotelu můžete snadno navštívit živé centrum Alanye, které je odsud vzdáleno pouhých 1.5 km a přichystává pro návštěvníky nepřeberné množství atrakcí.

Hotel nabízí různorodé vybavení, které uspokojí potřeby jak rekreantů, tak i těch, kteří hodlají pracovat i na dovolené. Můžete se těšit na bezproblémový odpočinek u jednoho z dvou bazénů nebo si dopřát relaxační čas v hammamu. Pro spojení se světem je připraveno wifi ve společných prostorách hotelu a internetový terminál. Večery pak můžete strávit s drinkem v hotelovém baru nebo pohodlně ve vlastním pokoji s okouzlujícím bočním výhledem na moře.

V Elysée Beach se nemusíte starat ani o své stravovací potřeby, s polopenzí si pochutnáte na snídani a večeři formou bufetu v hlavní restauraci hotelu. Ačkoliv je hotel zařazen do kategorie tří hvězdiček, jistě vás mile překvapí široká škála služeb a pohostinné prostředí, které hostům poskytuje. Vybavení pokojů jak pro ty, kteří dávají přednost úspornějšímu řešení, tak pro náročnější klientelu, je zde samozřejmostí. Vychutnejte si kouzlo Turecka v hotelu, kde pěkný výhled na moře a příjemně strávený čas jsou zaručeny.

Další fotky
Elysée Beach 1 Elysée Beach 2 Elysée Beach 3 Elysée Beach 4 Elysée Beach 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
31 090 Kč