Royal Garden Beach

Připravte se na nezapomenutelnou dovolenou v luxusním hotelu Royal Garden Beach, který vás okouzlí svou polohou i širokým spektrem aktivit. Ubytujte se v pohodlí stylově zařízených pokojů a užijte si dokonalé pohodlí s prvotřídními službami. Ponořte se do světa zábavy díky bohatému animačnímu programu, zatímco vaše děti si užívají hry v aquaparku.

Hotel se nachází ve velmi příhodné lokalitě. Pár kroků od hotelových dveří najdete autobusovou zastávku, díky níž můžete snadno prozkoumat okolní oblasti. Těšte se na slunečné dny strávené na soukromé pláži s pozvolným vstupem do moře, kde na vás čekají zdarma lehátka, slunečníky a plážové osušky. Vše pro váš komfort je tu připraveno bez starostí.

Na výběr je z různých typů pokojů odpovídajících vašim potřebám, od standardních pokojů po rodinné suity. Veškeré pokoje jsou vybaveny moderními vymoženostmi, včetně individuální klimatizace, satelitní televize, minibaru a soukromého balkonu. Ať už si přejete sportovat nebo se jen oddávat relaxaci, toto místo nabízí vše od fitness a wellness služeb až po večerní zábavné programy. Ultra all inclusive stravování doplní váš zážitek a umožní vám ochutnat širokou škálu pokrmů a nápojů kdykoliv během dne.

Další fotky
Royal Garden Beach 1 Royal Garden Beach 2 Royal Garden Beach 3 Royal Garden Beach 4 Royal Garden Beach 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
37 890 Kč