Loxia Comfort Beach Alanya (Ex. Armas Prestige)

Představujeme vám dokonalé útočiště pro vaši příští dovolenou, Loxia Comfort Beach Alanya. Tento hotel nabízí pestré možnosti pro stravování a odpočinek s řadou barů a restaurací, které jsou k dispozici po celý den až do půlnoci. Gurmáni se určitě nasytí u bohatého otevřeného bufetu s rozmanitými chody, a to od snídaně až po večeři. Mimo jiné zde naleznete i možnosti pro noční občerstvení. Ať už si vyberete jakoukoliv část dne, vaše chuťové buňky budou rozmazlovány.

Pokud jde o relaxaci a aktivní odpočinek, hotel Loxia Comfort Beach Alanya má vše, co potřebujete pro dokonalý zážitek. Venkovní bazén poskytuje osvěžující únik od horkých slunečních paprsků. Lázně, masáže a sauna pak čekají na ty, kdo hledají hloubkovou relaxaci. Sportovní nadšenci ocení široký výběr aktivit, od stolního tenisu, šipek a plážového volejbalu až po aerobik a fitness centrum, které nabízí moderní vybavení pro vaše cvičební rutiny.

Po dni plném slunce a zábavy se můžete ubytovat v jednom z komfortních pokojů, které jsou navrženy tak, abyste se cítili jako doma. Nabídka pokojů sahá od STANDARD ROOM SEA VIEW s rozkládací pohovkou a balkonem nabízejícím úchvatný výhled na azurové moře, přes prostornější FAMILY ROOM s oddělenými pokoji, až po ECO FAMILY ROOM, který je ideální volbou pro rodiny hledající komfort a funkčnost. Všechny pokoje jsou vybaveny moderním nábytkem, televizí s mezinárodními kanály a klimatizací pro váš maximální komfort.

Další fotky
Loxia Comfort Beach Alanya (Ex. Armas Prestige) 1 Loxia Comfort Beach Alanya (Ex. Armas Prestige) 2 Loxia Comfort Beach Alanya (Ex. Armas Prestige) 3 Loxia Comfort Beach Alanya (Ex. Armas Prestige) 4 Loxia Comfort Beach Alanya (Ex. Armas Prestige) 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
34 139 Kč