Kahya Resort Aqua & Spa (Konakli)

Představte si útulnou dovolenou v letovisku Payallar, kde se můžete ubytovat v Kahya Resort Aqua & Spa. Tento luxusní resort je jen krátkou procházkou od písečito-oblázkové pláže, s lehkým přístupem prostřednictvím podchodu. Pokud toužíte objevit místní kulturu a nakupování, najdete Konakli pouhých 2 km daleko, kam se snadno dostanete pomocí místních dolmušů. Pro ty, kteří chtějí prozkoumat více, je letovisko Alanya vzdálené asi 16 km, zatímco letiště Antalya je vzdáleno 110 km. Své dovolenkové zážitky si zde užijí zejména rodiny s dětmi.

Pokud jde o stravování, resort Kahya nabízí široký výběr možností, včetně hlavní restaurace, a la carte restaurací, různých barů a dokonce i pekárny. Ať už si vyberete ultra all inclusive nabídku s nepřetržitou dostupností nápojů a zmrzliny nebo využijete pokojovou službu (za poplatek), určitě oceníte bohaté bufetové stoly a speciálně připravené balíčky pro novomanžele či oslavence. Stravovací možnosti jsou tak rozmanité, že uspokojí každého gurmána.

Co se týče ubytování, hosté mohou vybírat z několika typů pokojů včetně standardních pokojů s bočním výhledem na moře a rodinných pokojů s oddělenými ložnicemi. Všechny pokoje jsou příjemně zařízené a vybavené moderními vymoženostmi jako je televize s mezinárodními kanály, klimatizace a balkon. Relaxovat můžete i na vlastním balkonu, některé pokoje nabízí výhled do zeleně okolních zahrad.

Další fotky
Kahya Resort Aqua & Spa (Konakli) 1 Kahya Resort Aqua & Spa (Konakli) 2 Kahya Resort Aqua & Spa (Konakli) 3 Kahya Resort Aqua & Spa (Konakli) 4 Kahya Resort Aqua & Spa (Konakli) 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
43 748 Kč