Grand Okan

Při hledání ideálního místa pro vaši dovolenou vám může padnout do oka HotelGrand Okan, který se nachází pouhých 50 metrů od slavné Kleopatřiny pláže. Se svou polohou blízko centra města Alanya, kde je k dispozici celá škála nákupních možností, restaurací a barů, nabízí hotel výhodný přístup k zábavě a odpočinku. Přestože je letiště Antalya umístěno o něco dál, cca 115 km, snadná dostupnost a krásné okolí stojí za trochu delší cestu.

Kromě pohodlného ubytování v standardních pokojích s moderním vybavením a volbou výhledu do krajiny či na moře, nabízí hotel Grand Okan také řadu služeb zaměřených na pohodlí hostů. Můžete se těšit na kompletní občerstvení na krásné písčité pláži s pozvolným vstupem do vody, kde jsou k dispozici sprchy a WC, i když za lehátka a osušky je poplatek. Samozřejmostí je také wifi dostupné zdarma ve všech veřejných prostorách i na pokojích, což vám umožní udržet kontakt s domovem nebo sdílet vaše zážitky online.

Pro milovníky aktivního odpočinku je hotel připravený nabídnout široké spektrum sportovních a zábavních aktivit. Denní animační programy, večerní show či výzvy na plážovém volejbalu jsou jen předehrou k tomu, co můžete zažít. Na své si přijdou také fitness nadšenci či ti, kteří si rádi vychutnají relaxaci ve wellness. A ačkoliv některé služby jako masáže a kuželky vyžadují doplatek, většina sportovního vyžití je pro hosty zcela zdarma. Polopenze s nabídkou bufetových snídaní a večeří pak pečlivě dotváří váš komfortní pobyt.

Další fotky
Grand Okan 1 Grand Okan 2 Grand Okan 3 Grand Okan 4 Grand Okan 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
39 590 Kč