Tassos Apartmány

Vezměte si pauzu od každodenního života a užijte si pohostinný pobyt v rodinném komplexu Tassos Apartments, který se hrdě prezentuje svou ideální polohou pro ty, kdo prahnou po klidné dovolené s jednoduchým přístupem k místním obchodům, barům a restauracím. Tento malebný hotelový komplex je umístěn ve vzdálenosti pouhých 200 metrů od nejbližšího nákupního centra a místa, kde si můžete vychutnat autentickou řeckou kuchyni, zatímco autobusová zastávka je cca 500 metrů daleko, což umožňuje snadný přístup k dalším krásám ostrova.

Pro milovníky moře a relaxace na pláži, Tassos Apartments nabízí ideální podmínky. Pláž je vzdálená zhruba 100 metrů, když je od komplexu oddělena jen malým, málo frekventovaným chodníkem. Mírný vstup do vody je jako stvořený pro dlouhé koupání a doporučuje se vzít si vhodnou obuv do vody pro maximální komfort. Dopřát si můžete také osvěžení v beach baru, nebo využít sprchy a WC přímo na pláži. Za doplatek jsou k dispozici i lehátka a slunečníky pro ty, kteří si chtějí užít slunce bez starostí.

Komfortní ubytování je zajištěno prostornými studii a apartmány, vybavenými individuální klimatizací, moderními koupelnami, televizí s satelitním příjmem a miniledničkou. Pokud byste si rádi sami připravili jednoduché pokrmy, k dispozici je kuchyňský koutek s nezbytným vybavením. Mezonety a apartmány poskytují ještě více prostoru a jsou ideální pro rodiny či skupiny přátel. A co víc, veškeré pokoje mají vlastní balkon nebo terasu, kde můžete relaxovat a vychutnávat si klidnou atmosféru. Wifi připojení je samozřejmostí v celém areálu a na pokojích.

Další fotky
Tassos Apartmány 1 Tassos Apartmány 2 Tassos Apartmány 3 Tassos Apartmány 4 Tassos Apartmány 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
12 990 Kč