Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa

Exkluzivní útočiště pro letní dovolenou, to je resort Atlantica Grand Mediterraneo. Nachází se na idylickém místě mezi zelenými kopci severozápadního Korfu, jen kousek od klidné oblasti Ermones. Komplex, určený výhradně pro hosty starší 16 let, poskytuje uklidňující atmosféru dospělým, kteří hledají klid a relaxaci. Přístup k místní pláži usnadňuje lanovka, která dodává pobytu punc jedinečnosti.

Hotel nabízí širokou paletu zařízení a aktivit, aby byl váš pobyt co nejpohodlnější a nejzábavnější. Hosté mají k dispozici prostorný venkovní bazén uprostřed panenské přírody, zatímco pro hloubavější relaxaci slouží plně vybavené SPA centrum, včetně sauny a tureckých lázní. Fitness nadšenci ocení možnost cvičení jak ve fitness centru, tak na tenisových kurtech. Můžete se také těšit na gastronomické zážitky v některé z hotelových restaurací nebo si dopřát drink v piano baru.

Komfortní ubytování je zajištěno ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky, které jsou vybaveny moderními prvky jako LCD satelitní televize, wifi připojení a samozřejmostí je klimatizace, balkón či terasa pro soukromé odpočinkové okamžiky. S ohledem na preferovaný typ stravování si můžete vybrat mezi snídaní, polopenzí nebo dokonce all inclusive programem, který zahrnuje bufetové snídaně, obědy, večeře a široký výběr nápojů aperitivů a snacků během dne.

Další fotky
Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa 1 Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa 2 Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa 3 Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa 4 Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
21 190 Kč