Paralia Ii

Odměňte se pobytem v malebném prostředí přímo u kouzelné písečné pláže Agios Stefanos. Ubytujte se v útulných studiích Paralia II, kde každý pokoj zaručuje ničím nerušený pohled na azurové moře. Poloha studií je ideální, jen krátká procházka vás dělí od pláže, zatímco blízké centrum letoviska nabízí večerní procházky mezi tavernami a obchody. I pro rodiny s nejmenšími dětmi je tato lokalita skvělou volbou, díky pozvolnému vstupu do moře, který je bezpečný pro dětskou radost z vody.

Pro vaše pohodlí jsou studia umístěna v prvním patře a každé z nich je vybaveno veškerým komfortem. Zažijte příjemný vánek na zastíněném balkónu a nechte svůj pohled táhnout po klidné mořské hladině. Každé studio přichází s manželskými lůžky, a na vyžádání můžete získat přistýlku pro malé děti. Co více si přát pro dokonalý odpočinek, než sprchu, WC, kuchyňský kout s vařičem a nádobím, ledničku, klimatizaci, stropní ventilátory a samozřejmě bezpečnostní schránku pro vaše cennosti.

V blízké restauraci si můžete dopřát buď snídaně či polopenzi se sklenkou místního vína. A poté? Stačí se vydat na širokou pláž, kde si můžete pronajmout slunečník s lehátky a věnovat se odpočinku nebo různým vodním sportům. Pro milovníky přírodního opalování je k dispozici oddělená nudistická část. Ať už hledáte relax na pláži, nebo průzkum místního života, Paralia II je ideální oázou pro váš příští únik od reality.

Další fotky
Paralia Ii 1 Paralia Ii 2 Paralia Ii 3 Paralia Ii 4 Paralia Ii 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
27 131 Kč