Ariti Grand

Ariti Grand Hotel je situovaný v malebné oblasti Kanoni, pouhých několik kroků od hlavního města ostrova Korfu. Obklopen zelení a nabízející dechberoucí pohled na malý ostrůvek Pontikonissi, hotel je skvělou volbou jak pro ty, kteří hledají odpočinek u vody na nedaleké pláži, tak pro sportovce dychtící po tenisu na místních kurtech. S lákavou kombinací velkého venkovního bazénu a dalších zařízení byl Ariti Grand Hotel navržen tak, aby vyhovoval potřebám celé rodiny, včetně nejmenších hostů, kteří se mohou těšit na dětský bazén a hřiště.

Uvnitř Ariti Grand Hotelu najdete širokou škálu zařízení, které obohatí Váš pobyt o komfort a pohodlí. Hotel disponuje prostornou recepční halou, bezpečnostními schránkami, televizní místností a přístupem k internetu. Nabízíme také kulinární zážitky v naší restauraci, kde můžete zakončit den drinkem v hlavním baru nebo si dopřát osvěžení u pool baru. Sportovní nadšenci ocení možnost relaxace ve wellness, a pokud cestujete za obchodem, máme k dispozici i konferenční místnosti.

Pro váš pohodlný odpočinek jsou připraveny pokojné a dobře vybavené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, každý s vlastní koupelnou a moderními vymoženostmi jako fénem, satelitní televizí, telefonním připojením, zdarma dostupnou wifi a samozřejmě centrální klimatizací. Každý pokoj má také miniledničku a soukromý balkón nebo terasu, kde můžete relaxovat a nasát atmosféru ostrova. Pro vaše stravování máme připravenou polopenzi, kde budete moci s chutí den začít i ukončit bohatým bufetem.

Další fotky
Ariti Grand 1 Ariti Grand 2 Ariti Grand 3 Ariti Grand 4 Ariti Grand 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
15 090 Kč