Nautilus

Představujeme vám Hotel Nautilus Barbati. Jedná se o idylické útočiště pro vaši příští dovolenou ležící asi jeden kilometr od malebné vesničky Barbati. Při pohledu z jeho pozice na kopci se naskytuje dechberoucí panorama moře. Tento klenot je umístěn nedaleko, pouhých 21 kilometrů od historického města Korfu, s kterým je výborně propojen pravidelnou autobusovou dopravou.

Pokud hledáte komfortní ubytování, Hotel Nautilus nabízí vše, co potřebujete. Pro hosty je připravena řada pohodlně zařízených pokojů s lokálním šarmem a nezbytnými vybaveními jako jsou stropní ventilátory, satelitní televize a soukromý balkon nebo terasa, kde můžete relaxovat a vychutnat si klidné okolí. V rámci hotelových zařízení najdete také bazén s dětským brouzdalištěm a u bazénu jsou pro hosty připraveny zdarma slunečníky a lehátka.

Co se týče stravování, máte na výběr mezi polopenzí a all inclusive službou. Užijte si širokou škálu chutných jídel formou bufetu, ať už během snídaně, oběda nebo večeře. Nabídka zahrnuje rovněž odpolední snacky, čerstvé dorty a kávu, stejně jako osvěžující alkoholické a nealkoholické nápoje místní produkce. A samozřejmě, pro nejmenší jsou přichystány oblíbené pochoutky, včetně ledové zmrzliny.

Další fotky
Nautilus 1 Nautilus 2 Nautilus 3 Nautilus 4 Nautilus 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
14 290 Kč