Corfu Holiday Palace

Tento exkluzivní hotelový komplex se pyšní rozsáhlou historií a reputací first-class ubytování. Corfu Holiday Palace je situovaný ve vyhledávané lokalitě Kanoni své návštěvníky okouzlí nejen luxusním prostředím, ale i malebnými výhledy na malebný ostrůvek Pontikonisi s jeho půvabným klášterem a panoramaty hlavního města ostrova Korfu. Tento prestižní hotel, který prošel nedávnou renovací a dříve byl spojován s renomovaným řetězcem Hilton, zaujme svou položením nad idylickou písčito-oblázkovou pláží a je destinací oblíbenou mnoha známými osobnostmi.

Pro hosty, kterým není lhostejný komfort, Corfu Holiday Palace nabízí špičkové služby a výbavu. Užijte si pohodu ve vstupní hale s recepcí, kde naleznete i různé praktické služby jako je směnárna. Chvíle odpočinku lze strávit v některém z barů popíjením koktejlů. K dispozici je také letní terasa, venkovní bazén s bezplatnými lehátky a slunečníky, stejně jako vnitřní vyhřívaný bazén, wellness služby včetně výřivky, sauny, aromaterapie a možnosti masáží. Na své si přijdou i milovníci krásy s nabídkou kadeřnických služeb, manikúr a pedikúr. Nedílnou součástí komplexu jsou i obchody s drogerií, lékárnou, či zlatnictvím, stejně jako kasino pro ty, kdo rádi zažijí trochu vzrušení. Půjčovna aut pak umožňuje snadný průzkum okolí.

Co se týče ubytování, hotel poskytuje komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky. Každý pokoj disponuje vlastní koupelnou, fénem, satelitní televizí, telefonem, radiem, minibarem a centrálně ovládanou klimatizací. Součástí každého pokoje je také wifi připojení pro vaše bezproblémové spojení se světem a prostorný balkón nebo terasa, kde můžete v klidu relaxovat a nasávat atmosféru ostrova. Nabídka stravování zahrnuje polopenzi s bohatými bufetovými snídaněmi a večeřemi, během nichž si můžete pochutnat na místních i mezinárodních specialitách.

Další fotky
Corfu Holiday Palace 1 Corfu Holiday Palace 2 Corfu Holiday Palace 3 Corfu Holiday Palace 4 Corfu Holiday Palace 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
18 790 Kč