Iliada Beach

Představujeme Vám skvělou příležitost pro strávení dovolené v malebné vesničce Gouvia, jen kousek od historického města Korfu. Ubytujte se v komfortním a pohostinném Hotelu Iliada Beach, kde na Vás čekají útulné pokoje s vlastním balkonem, ideální pro relaxaci po dni plném slunce a moře.

Pro milovníky dobrého jídla je hotel vybaven venkovní restaurací, která servíruje chutný výběr řeckých a středomořských pokrmů, a také autentických lokálních specialit. Přidejte se na týdenní BBQ večery a vychutnejte si nejen lahodné grilované pochoutky, ale i příjemnou atmosféru pod hvězdami. Pro oblíbený večerní drink nebo lehké občerstvení jsou k dispozici dva venkovní bary, kde si můžete dopřát jak osvěžující nápoje, tak i stylové koktejly.

Pohodlí hostů je zde prioritou, proto každý pokoj v hotelu Iliada Beach poskytuje základní, ale útulné vybavení včetně televizoru, mini ledničky a soukromé koupelny se sprchovým koutem. Klimatizace je dostupná pro ty, kdo preferují individuálně nastavitelné prostředí, aby jejich pobyt byl co nejpříjemnější. A když ráno vstanete, čeká na Vás bohatá snídaně formou bufetu a večeře nabízí pečlivý výběr z menu.

Další fotky
Iliada Beach 1 Iliada Beach 2 Iliada Beach 3 Iliada Beach 4 Iliada Beach 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
17 690 Kč