Acharavi Beach

Představujeme vám ideální místo pro vaši letní dovolenou a to Acharavi Beach. Tento poklidný hotel se nachází v klidném prostředí, které je však pouhých 500 metrů od srdce letoviska Acharavi, kde najdete bohaté možnosti pro nákupy a noční život. Město Korfu je vzdáleno jen 36 kilometrů a je snadno dostupné i díky skvělému autobusovému spojení, přičemž autobusová zastávka je pohodlně situována jen 300 metrů od hotelu.

Samotný hotel Acharavi Beach je komplexem, v němž hlavní budova spolu s 16 dvoupatrovými budovami tvoří harmonické útočiště se 206 pokoji, obklopené perfektně udržovanou zahradou. Po příjezdu vás přivítá elegantní vstupní hala s recepcí, která vede k hotelové restauraci a baru pro příjemné večerní posezení. Pro relaxaci a zábavu jsou zde připraveny dva bazény, z nichž jeden je vyhrazen pro nejmenší hosty, vedle nichž najdete dětské hřiště a bar. Pro maximální pohodlí jsou lehátka a slunečníky u bazénu zcela zdarma.

Všechny pokoje v Acharavi Beach jsou vybaveny chladničkou, klimatizací, satelitní televizí, fénem a samozřejmě vlastní koupelnou s vanou nebo sprchou a WC. Navíc každý pokoj disponuje balkonem nebo terasou, kde můžete relaxovat a nasávat atmosféru ostrova. Pokoje jsou navrženy tak, aby poskytovaly pohodlí až pro tři osoby (2+1). A co se týče stravy, můžete se těšit na široký výběr chutných jídel podávaných formou bufetu jak při snídani, tak i večeři.

Další fotky
Acharavi Beach 1 Acharavi Beach 2 Acharavi Beach 3 Acharavi Beach 4 Acharavi Beach 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
20 290 Kč