Grecotel Lux Me Daphnila Bay Dassia

Ideální místo pro vaši příští dovolenou? Přemýšlejte o hotelu Grecotel Lux Me Daphnila Bay Dassia, který se pyšní překrásným umístěním přímo na písčito-oblázkové pláži, s lehátky a slunečníky k dispozici pro váš maximální komfort. Navíc získáváte výhodu blízkosti k okolním atrakcím, je to pouhý kilometr k nejbližším obchodům, tavernám a barům a autobusová zastávka je dostupná už po 800 metrech chůze. Městský ruch Korfu se rozprostírá 14 km daleko, kam se můžete vydat pomocí hotelového autobusu nabízeného zdarma.

Když se řekne relaxace, představ si luxusní ubytování, které ti hotel nabízí. K dispozici jsou pokoje Superior s plochou 28 m², kompletně vybavené pro tvůj pohodlný pobyt. Pokud preferuješ nádherné výhledy, můžeš si vybrat pokoj Sky na nejvyšším patře budovy s panoramatickým výhledem na moře. Pro ty, kdo cestují ve větších skupinách nebo s rodinou, jsou k dispozici luxusní prostorné bungalovy Daphnila a rodinné bungalovy Paradiso.

Neméně důležité jsou aktivity, které můžete v rámci hotelu provozovat. Nabízejí se vám možnosti od miniklubu a animačních programů až po různé sporty jako basketbal, stolní tenis nebo tenis. Fitness a sauna jsou samozřejmostí pro udržení formy i během dovolené. A pokud si chcete dopřát opravdové rozmazlování, můžete za poplatek využít služby wellness centra. Stravování formou all inclusive se postará o to, abyste se nemuseli starat o jídlo a pití během celého dne.

Další fotky
Grecotel Lux Me Daphnila Bay Dassia 1 Grecotel Lux Me Daphnila Bay Dassia 2 Grecotel Lux Me Daphnila Bay Dassia 3 Grecotel Lux Me Daphnila Bay Dassia 4 Grecotel Lux Me Daphnila Bay Dassia 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
33 090 Kč