Nissaki Beach

Užijte si odpočinkovou dovolenou v idylickém prostředí, které nabízí hotel Atlantica Nissaki Beach, exkluzivně pro dospělé hosty 16+. Toto klidné útočiště se pyšní překrásnou polohou přímo u písečné pláže a je obklopeno terasovitými olivovými háji. Je zde možnost se zdarma svézt hotelovým minibusem do centra letoviska Nissaki, které je vzdálené zhruba 2,5 km, či do hlavního města ostrova Korfu, které vzdáleného přibližně 23 km.

Co se týká vybavení, hotel poskytuje všechny moderní pohodlí a služby. Můžete relaxovat u venkovního bazénu s bezplatnými lehátky a slunečníky nebo se nechat rozmazlovat masážemi. K dispozici je také vířivka, miniklub, kadeřnictví a různé obchody, včetně butiku a zlatnictví. Pokud hledáte zábavu, hotel pravidelně pořádá animační programy.

Pokoje jsou komfortně zařízené, včetně všech standardních vybavení, jako jsou vlastní koupelna, fén, satelitní televize či klimatizace. Můžete si vybrat mezi polopenzí, kde se budete moci každé ráno a večer těšit na bohaté bufetové stoly, nebo si dopřejte opravdu bezstarostnou dovolenou s all inclusive službami, kdy jsou kromě jídel zahrnuty i celodenní občerstvení a široký výběr nápojů.

Další fotky
Nissaki Beach 1 Nissaki Beach 2 Nissaki Beach 3 Nissaki Beach 4 Nissaki Beach 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
19 990 Kč