Mareblue Beach

Představte si, že můžete trávit své dny obklopeni zelení a azurovým mořem v idylickém prostředí ostrova Korfu. Mareblue Beach resort je skvělou volbou pro každého, kdo hledá vyhovující ubytování s prvotřídním servisem. S výhledem na severní pobřeží a umístěný mezi malebnými vesničkami Kassiopi a Acharavi, tento hotel nabízí perfektní kombinaci relaxace, nákupů a přírodních krás. Navštívit blízká centra nebo se vydat na průzkum hlavního města Korfu je jenom otázkou krátké jízdy.

Komfort hostů je na prvním místě, což dokazuje bohaté vybavení hotelu. K dispozici je vše od velkoryse zařízených pokojů až po možnosti stravování pro každý vkus, včetně hlavní restaurace, a la carte restaurace, nebo těch umístěných u bazénu a na pláži. Z relaxace u venkovního bazénu s bezplatnými lehátky, slunečníky a osuškami, přes dětské hřiště a miniklub po zábavné animační programy, Mareblue Beach poskytuje ideální zážitky pro celou rodinu.

Popřejte si komfort ve svém dovolenkovém bydlišti díky dobře vybaveným pokojům, které disponují vlastní koupelnou, klimatizací, moderní elektronikou a balkónem nebo terasou pro doplnění toho kouzla skutečného odpočinku. Navíc, když si zde vyberete all inclusive stravování, budete mít přístup k rozmanitému bufetu a neomezeným množstvím osvěžujících nápojů. Od ranní snídaně až po noční zmrzlinu, zde je vaše spokojenost prioritou.

Další fotky
Mareblue Beach 1 Mareblue Beach 2 Mareblue Beach 3 Mareblue Beach 4 Mareblue Beach 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
17 790 Kč