Mayor Pelekas Monastery

Resort obklopený zelení a malebným prostředím mírného svahu nad krásným zálivem. Mayor Pelekas Monastery poskytne idylickou dovolenou jako stvořenou pro odpočinek. Luxusní komplex sestávající ze 7 budov nabízí bezkonkurenční polohu přímo vedle slavné písčité pláže Glyfada. K dispozici je pozemní lanovka, která pohodlně spojuje hotelové budovy, bar u bazénu a restaurace s pláží pouze 30 metrů od vašeho ubytování. Blízkost hlavního města Kerkyra a letiště, oba vzdálené pouhých 12 km, přidává na pohodlí vaší dovolené.

Pokoje v hotelu jsou designovány tak, aby vyhovovaly jak párové romantice, tak rodinným potřebám. Ať už se rozhodnete pro dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky, nebo rodinný apartmán pro čtyři osoby, všechny jsou vybaveny soukromým sociálním zařízením, fénem, satelitní televizí, radiem, telefonem, klimatizací a vlastním balkónem či terasou. Pro zvýšení komfortu si můžete připlatit za chladničku a bezpečnostní schránku, a na vyžádání je možné zajistit pokoje s výhledem na moře.

Vaše chuťové buňky budou nadšené díky all-inclusive stravě podávané v hlavní restauraci formou štědrého bufetu. Můžete se těšit na rozmanité snídaně, obědy i večeře, stejně jako odpolední čaj s kávou a zákusky. Poskytnuté jsou i místní alkoholické a nealkoholické nápoje k doplnění vašeho relaxačního zážitku. Strava, nápoje a časy jejich podávání jsou připravené tak, aby zapadly do vašeho denního harmonogramu prázdninové volnosti.

Další fotky
Mayor Pelekas Monastery 1 Mayor Pelekas Monastery 2 Mayor Pelekas Monastery 3 Mayor Pelekas Monastery 4 Mayor Pelekas Monastery 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
20 390 Kč