Delfinia

Představujeme vám hotelový resort Delfinia, který se pyšní vynikající polohou přímo v srdci malebného letoviska Moraitika. Jen pár kroků od uklidňujícího šumu vln na písčito-oblázkové pláži a obklopen zelení útulné zahrady. Tento komplex je tou správnou volbou pro vaší relaxační dovolenou. Pro milovníky večerních procházek nabízí okolí hotelu možnost navštívit blízké centrum plné života, obchůdků a gastronomických zážitků. A pokud byste toužili po poznání městské atmosféry, hlavní město Korfu i letiště jsou jen krátkou jízdou vzdáleny.

Co by to bylo za odpočinek bez bohatých hotelových služeb? Delfinia vám zaručeně poskytne vše potřebné pro váš pobyt. Hotel se může pochlubit restaurací, tavernou a kavárnou pro vaše gastronomické prožitky, jakož i snack a beach barem pro rychlé občerstvení. Nezapomeňte osvěžit tělo i mysl v bazénu a na lehátkách s pozorováním azurového nebe, a pokud vám nebude stačit jen lenošení, můžete se zapojit do animačních programů.

Standardní vybavení dvoulůžkových pokojů zahrnuje možnost přistýlky nebo palandy pro další spolucestující, koupelnu, záchod a další nezbytnosti jako fén, satelitní televizi a telefon. Pro vaše cennosti je tu bezpečnostní schránka, pro občerstvení lednička a pro vaše komfortní spaní klimatizace. Stravování je formou polopenze, když vaše chuťové pohárky budou rozmazlovány snídaní a večeří podávanou formou bufetu.

Další fotky
Delfinia 1 Delfinia 2 Delfinia 3 Delfinia 4 Delfinia 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
17 090 Kč