Aeolos Beach Resort

Představte si dovolenou v malebném prostředí řeckého ostrova Korfu, kde se můžete ubytovat v komplexu Aeolos Beach Resort, který je umístěn v krásné zahradě na pozvolném svahu s nádherným výhledem na záliv. Tento hotel je skvělou volbou pro ty, kteří hledají klidné místo k relaxaci, avšak kvůli terénu není nejvhodnější pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Pro milovníky slunce a vody je tu připravena veřejná pláž Perama Beach, která leží pouhých 50 metrů od hotelu. Je písčito-oblázková s postupným vstupem do moře, což je ideální pro bezstarostné koupání. Slunečníky a lehátka jsou hostům k dispozici zdarma, takže si můžete vychutnat slunce v plné míře. Pro občerstvení nemusíte chodit daleko, protože bar na pláži nabízí all inclusive služby.

Hotel se pyšní širokou škálou zařízení a služeb, které zpříjemní Váš pobyt. K dispozici je recepce otevřená 24 hodin denně, několik restaurací k vybírání, bary včetně lobby baru a baru u bazénu, a pro menší nákupy můžete využít minimarket. Z relaxace si můžete udělat denní rutinu s bazénem, který je vybaven i dětskou částí. Připojení wifi je zdarma v lobby. Za aktivními zážitky nemusíte chodit daleko, můžete si zahrát tenis, stolní tenis nebo se zapojit do animačních programů. Pro děti je připraven miniklub a hřiště.

Další fotky
Aeolos Beach Resort 1 Aeolos Beach Resort 2 Aeolos Beach Resort 3 Aeolos Beach Resort 4 Aeolos Beach Resort 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
23 799 Kč