Grecotel Eva Palace

Užijte si pohádkový odpočinek s nádherným výhledem na azurové vody Jónského moře v útulném resortu Grecotel Eva Palace ve vesničce Kommeno na idylickém řeckém ostrově Korfu. Hotel se pyšní vlastní soukromou pláži a vybaveným relaxačním areálem, který zahrnuje bazén s barem, kde si můžete vychutnat osvěžující nápoje pod slunečními paprsky.

Pro milovníky wellness je připraven luxusní zážitek v lázních Elixir Rooftop Love, kde si můžete nechat hýčkat tělo masážemi, nebo se zpotit ve fitness centru. A pokud toužíte po adrenalinu, stačí přejít do sousedního resortu Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort, kde si můžete užít širokou škálu vodních sportů na jeho křišťálově čisté pláži.

Rezort dokonale spojuje luxus a pohodlí ve svých pokojích, které jsou navrženy tak, aby podporovaly romantickou atmosféru díky postelím s baldachýnem a proskleným koupelnám. Je možné mít výhled na okouzlující moře nebo zeleně zahrad. K pokojovému vybavení patří moderní technologie jako klimatizace a televize s přístupem k satelitním kanálům a kabelovce. Pro ještě lepší pocit komfortu na vás čekají připravené župany.

Co se týče stravování, čeká na hosty rozmanitý výběr restaurací. Od bufetové restaurace s bohatým výběrem mezinárodních pokrmů, přes elegantní Pool Bar až k Il Melograno, kde můžete ochutnat speciality středomořské kuchyně. Pobyt v Grecotel Eva Palace představuje ideální únik do útočiště klidu a pohody, a to vše jen kousek od oceněné písečné pláže, kde najdete soukromí a mír mezi vesnicemi Dassia a Gouvia.

Další fotky
Grecotel Eva Palace 1 Grecotel Eva Palace 2 Grecotel Eva Palace 3 Grecotel Eva Palace 4 Grecotel Eva Palace 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
22 690 Kč