Sofia

Představujeme vám útulnou a stylovou vilu Sofia, která se nachází v malebné osadě Xi. Je totožná s dalšími třemi vilkami, které jsou součástí zahradního komplexu patřícího jednomu majiteli. Tyto vilky jsou strategicky umístěny tak, aby každý host mohl plně vychutnat soukromí své dovolené. Navíc se můžete těšit na blízkost k moři a rodinnou atmosféru, kterou celé místo oplývá. Pro milovníky dobrého jídla je jen kousek ke skvělé taverně a baru, kde si můžete pochutnat na kvalitních pokrmech.

Vila Sofia nabízí bohaté vybavení a služby, které vám zaručí pohodlný pobyt. V rámci ubytování můžete využít bazén s bezplatnými lehátky a slunečníky nebo relaxovat na venkovní terase. Pro nejmenší návštěvníky je připraveno dětské hřiště a pro společné chvíle můžete grilovat v zahradním prostoru. K dispozici je také wifi připojení k internetu. Máte-li zájem o denní potraviny, můžete je objednat v malém obchodě provozovaném majitelem.

Ubytovací možnosti jsou různorodé: přízemí vilky obsahuje tři dvoulůžková a jedno jednolůžková studia, zatímco první patro nabízí mezonetová studia s nádhernými výhledy na moře a prostornými balkóny. Veškerá studia kromě jednolůžkového jsou vybavena kuchyňskými kouty, televizí a klimatizací, stejně jako balkóny či terasami pro dokonalé momenty relaxace. Vyberte si Sofia pro vaši ideální dovolenou a dopřejte si neopakovatelné chvíle v řeckém ráji.

Další fotky
Sofia 1 Sofia 2 Sofia 3 Sofia 4 Sofia 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
12 990 Kč