Phaedra Suites

Hledáte místo pro dovolenou s klidnou a přátelskou atmosférou? V tom případě jsou prostorná studia Phaedra Suites ideální útočiště pro váš odpočinek. V rozumné blízkosti ubytování jsou k dispozici různé nákupní možnosti, taverny, kavárny i bary.

Koupání nebudete mít nikdy daleko, protože nejbližší pláž je vzdálena pouze 400 metrů. Připravte se na kamenitý přístup do moře a nezapomeňte si obuv do vody. Pro ty, kdo preferují pohodlnější vstup do vody, je tu pláž Varikó jen 2 kilometry daleko, která nabízí také plno vybavení včetně lehátek a slunečníků. A pokud toužíte po objevování, můžete navštívit některou z krásných okolních pláží jako je Xi Beach či Lepeda.

Samotné Phaedra Suites se pyšní pohodlnými zařízeními, které zahrnují recepci, restauraci i bazén pro dospělé a děti, kde jsou lehátka a slunečníky k dispozici bez poplatku. Pokoje poskytují wifi připojení zdarma. Ubytovací jednotky jsou typu studio nabízí klimatizaci, televizi, bezpečnostní schránku i miniledničku. Kuchyňský koutek je samozřejmostí, stejně jako nabídka dětské postýlky na požádání. Nechybí ani balkon nebo terasa pro ty chvíle relaxace. Stravování je obvykle formou bufetu nebo polopenze. Doporučujeme si zapůjčit automobil a prozkoumat ostrov na vlastní pěst.

Další fotky
Phaedra Suites 1 Phaedra Suites 2 Phaedra Suites 3 Phaedra Suites 4 Phaedra Suites 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
11 190 Kč