Karavados Beach

Karavados Beach Hotel je ideální místo pro letní dovolenou,, kde na návštěvníky čeká nejen přívětivá atmosféra, ale i výhodná poloha. Hotel je situovaný blízko nádherné pláže. Během dovolené zde naleznete i veškeré potřebné služby, jako jsou restaurace a obchody. Navíc, pokud byste chtěli poznat místní kulturu, vesnička Karavados je vzdálená pouze 2 km a hlavní město ostrova, Argostoli, najdete ve vzdálenosti 12 km od hotelu.

Co se týče plážových radovánek, hotel leží nedaleko známé pláže St. Thomas, jež je dosažitelná pohodlnou chůzí přímo z hotelového areálu. Tato malebná pláž nabízí jak menší část s písčitým břehem a pozvolným vstupem do moře, tak část s kamenitým dnem, která je vhodná pro milovníky šnorchlování. Každý si zde najde své oblíbené místo pro relaxaci nebo vodní zábavu.

V rámci vybavení hotelu můžete ocenit komfortní ubytování ve standardních pokojích, které disponují soukromými koupelnami a balkony nebo terasami s různými výhledy. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, televizí se satelitním příjmem a minibarem zdarma. Pobyt zde zpříjemní i dostupnost bezpečnostních schránek na recepci a wifi ve veřejných prostorách hotelu. Pro maximální relaxaci hotel nabízí bazén pro dospělé i malý dětský bazének, obklopený slunečnou terasou se lehátky a slunečníky. Pro aktivnější odpočinek hotel doporučuje zapůjčení jízdního kola nebo automobilu, abyste mohli prozkoumat okolní krásy ostrova Kefalonie na vlastní pěst.

Další fotky
Karavados Beach 1 Karavados Beach 2 Karavados Beach 3 Karavados Beach 4 Karavados Beach 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
11 790 Kč