Mediterraneé

Hotel Mediterraneé v malebném letovisku Lassi je ideálním místem pro letní dovolenou. Tento hotel stojí doslova na písčité pláži Jónského moře. Pohodlí je zajištěno také díky blízkosti centra letoviska, kde najdete širokou nabídku obchodů, restaurací a barů. A pokud se chcete vydat za dalšími dobrodružstvími, můžete využít nedalekou autobusovou zastávku nebo služby půjčovny aut, abyste mohli snadno objevovat okolní krásy ostrova Kefalonia včetně hlavního města Argostoli.

V oblasti výbavy a ubytování Hotel Mediterraneé nenechává nic náhodě. Od poslední rekonstrukce v roce 2017 se těšíte na moderní a útulné prostředí čtyřpatrového hotelu, který svým hostům nabízí spoustu pohodlí. K dispozici jsou například dva bazény – pro dospělé i děti, obklopené lehátky a slunečníky zdarma, a také tři bary a dvě restaurace pro gastronomické požitky. Pokoje typu Double Standard jsou dokonale vybavené a buď s výhledem na zahradu, nebo moře.

Stravování je zajištěno formou bufetu, s možností snídaně nebo polopenze pro ty, kteří chtějí večeře přidat ke svému balíčku. Sportovní nadšenci ocení tenisové kurty a stolní tenis, které jsou k dispozici pro aktivní odpoledne. Pokud hledáte koupání a poznávání v jednom, tak Hotel Mediterraneé je tou pravou volbou pro seniory, rodiny s dětmi i každého, kdo si chce užít klidnou dovolenou na pláží.

Další fotky
Mediterraneé 1 Mediterraneé 2 Mediterraneé 3 Mediterraneé 4 Mediterraneé 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
29 009 Kč