Apartmán Spiros I

Představte si dovolenou v malebném prostředí řeckého ostrova, kde pohodlí a krásné pláže jdou ruku v ruce. Villa Spiros je útulný penzion nacházející se jen několik kroků od měkce se rozprostírajících písčitých pláží letoviska Lassi. Tento idylický útočiště představuje ideální místo pro ty, kteří hledají klidnou oázu nedaleko živé atmosféry místních obchodů, taveren a supermarketů.

Pro milovníky přírody i večerní zábavy tento pension nabízí perfektní polohu. Jen 400 metrů od pláže, obklopené borovicemi, budete mít ideální příležitost k slunečním koupelím i stínovým odpočinkům. Prozkoumejte půvabné rušné ulice, které vedou až do srdce hlavního města Argostoli, dostupného krátkou procházkou. Zdejší pláže jsou oprávněně označované za jedny z nejúchvatnějších v celém Řecku a dodají vaší dovolené ten pravý ráz.

Komfort ubytování je zajištěn, ať už se rozhodnete pro jedno ze studií určených pro dva návštěvníky, nebo si vyberete prostornější apartmány vhodné až pro čtyři osoby. Každá jednotka disponuje kuchyňským koutem, vlastní koupelnou, balkonem či terasou a bezplatným wifi připojením. Klimatizace je k dispozici za příplatek. Večeře či polopenze lze dokoupit přímo na místě, což umožňuje flexibilitu ve vašem stravovacím plánu a využití pestré nabídky místních restaurací.

Další fotky
Apartmán Spiros I 1 Apartmán Spiros I 2 Apartmán Spiros I 3 Apartmán Spiros I 4 Apartmán Spiros I 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
19 180 Kč