Apostolata Island Resort

Představte si dovolenou v nádherném prostředí, kde se luxus snoubí s výhledy na azurové moře a nabízené služby Vám dodají pocit absolutního pohodlí. Hotel Apostolata Island Resort & Spa je tím pravým místem pro ty, kteří právě takové místo pro dokonalou relaxaci, wellness a jedinečný zážitek. Ponořte se do světa kde eleganci doplňuje prvotřídní péče o hosty a kde každý den začíná a končí malebnými pohledy na přírodní scenérii.

Pokud preferujete klidné okolí, bohaté možnosti nakupování či gastronomické zážitky, tak právě to tento resort nabízí. Hotel umístěný na svahu poskytuje snadný přístup do centra městečka Skala s autentickými místními restauracemi a bary. Nedaleko resortu najdete také autobusovou zastávku pro snadné cestování a letiště Kefalonia je vzdáleno zhruba 37 km, takže cesta na hotel je poměrně rychlá.

Co se týká ubytování, máte v Apostolata Island Resort & Spa rozmanité možnosti, od standardních pokojů s důrazem na komfort a funkčnost, po luxusní superior pokoje s rozšířeným prostorem a panoramatickým výhledem na bazén nebo dokonce na moře. Pro rodiny jsou ideální prostornější rodinné pokoje, které navíc nabízejí sdílený bazének. Aktivní hosté si přijdou na své díky sportovním aktivitám jako tenis nebo fitness. Ti, kteří se chtějí rozmazlovat, mohou využít placené wellness služby. Ať už hledáte relaxaci nebo zábavu, toto místo splní všechna vaše přání.

Další fotky
Apostolata Island Resort 1 Apostolata Island Resort 2 Apostolata Island Resort 3 Apostolata Island Resort 4 Apostolata Island Resort 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
22 090 Kč