Apolafsi

Pokud hledáte destinaci pro vaši příští dovolenou, která kombinuje pohostinnou atmosféru s prvotřídní gastronomií a nádhernými plážemi, neváhejte a vypravte se do hotelu Apolafsi. Tento útulný resort vám nabídne rodinný přístup a kulinářské zážitky v jeho renomované restauraci, která je známá pro svou autentickou řeckou kuchyni. Kromě toho je Apolafsi situován v blízkosti okouzlující pláže Lepeda.

Hotel je nádherně zasazen do klidného prostředí olivových hájů, pouhý kilometr od centra města Lixouri. Během krátké procházky se ocitnete v samém srdci městečka či na opačné straně u klenotu regionu, pláže Lepeda. Pro ty, kdo upřednostňují soukromí, je hned pod hotelem malá písečná pláž a další malebné pláže lze najít v těsné blízkosti. Hotel dále disponuje všemi potřebnými službami, jako je wifi připojení nebo vyhřívaný bazén s lehátky a slunečníky pro hosty zdarma.

Co se ubytování týče, hosté mohou vybírat z různých typů pokojů, které směřují k moři nebo nabízí výhled do zeleně a dvora. Každý pokoj je moderně vybaven, včetně kuchyňského koutu, klimatizace a balkónu. Rodiny s dětmi si mohou při rezervaci vyžádat dětskou postýlku zdarma. Co se stravování týče, můžete si pochutnat na místních specialitách přímo v hotelové restauraci s nádherným výhledem na moře.

Další fotky
Apolafsi 1 Apolafsi 2 Apolafsi 3 Apolafsi 4 Apolafsi 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
19 190 Kč