Porto Skala

Pokud toužíte po dovolené blízko křišťálově čistého moře, kde je atmosféra uklidňující a pohodová, Porto Skala Hotel Village je tou pravou volbou. Najdete zde vše potřebné pro dokonalý odpočinek - hotel je situován v mírných svazích, obklopen přírodními krásami a přímo na jeho území můžete navštívit řadu obchodů, barů i restaurací. Kromě toho se centrum malebného městečka Skala nachází pouhé 3 km. Za návštěvu stojí také vesnička Poros s romantickým přístavem vzdálená zhruba 8 km.

Pro milovníky slunění a koupání je hotel ideálně umístěn jen 90 metrů od oblázkové pláže s pozvolným vstupem do moře. Pro úplný komfort jsou na pláži k dispozici plážové osušky. A pokud máte raději jemný písek, známá písčitá pláž Skala je vzdálena asi 3 km od hotelu.

Co se týče ubytování Porto Skala Hotel Village nabízí standardní pokoje s výhledem na moře vybavené klimatizací, koupelnou a veškerými potřebnými zařízeními, včetně bezpečnostní schránky a miniledničky. Balkon nebo terasa pokojů vám poskytne prostor pro soukromé chvíle odpočinku. Nechybí ani aktivity jako stolní tenis nebo minigolf pro vaši zábavu. Pro chutné pokrmy si můžete zajít do hotelové restaurace, kde na vás čeká polopenze formou bufetu.

Další fotky
Porto Skala 1 Porto Skala 2 Porto Skala 3 Porto Skala 4 Porto Skala 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
13 490 Kč