Argile Hotel (Ex Cephalonia Palace)

Hledáte dovolenou na místě plném mořských radovánek a sportovního vyžití? Hotel Argile Resort & Spa vás oslní svými nedávno obnovenými prostorami, nabídkou aktivit pro každého člena rodiny a nepřeberné škále služeb. Nachází se v teplém objetí modravého Egejského moře a několik kroků od veřejné pláže s jemným pískem. Je tedy ideálním místem pro milovníky slunce a moře.

Umístěný blízko malebného městečka Lixouri poskytuje pohodlí moderních zázemí kombinované s příjemnou dostupností místních atrakcí od obchůdků až po restaurace. V okolí hotelu najdete i autobusové zastávky, které umožňují snadný průzkum ostrova Kefalonia. Pokud toužíte po intenzivnějším objevování můžete využít pronájem auta a cesty po vlastní ose.

Každý z pokojů v hotelu Argile Resort & Spa je designově dotvořen za účelem maximální pohody a komfortu. K dispozici jsou moderně zařízené pokoje s balkonem nebo terasou a řada dalších vymožeností jako satelitní televize, bezpečnostní schránka, minibar a set na přípravu kávy či čaje. Dále máte na výběr z bohatého animačního programu pro děti i dospělé, od živé hudby přes sportovní aktivity až po nově vybudovaný aquapark. Relaxace a zábava jsou v tomto hotelu na dosah ruky.

Další fotky
Argile Hotel (Ex Cephalonia Palace) 1 Argile Hotel (Ex Cephalonia Palace) 2 Argile Hotel (Ex Cephalonia Palace) 3 Argile Hotel (Ex Cephalonia Palace) 4 Argile Hotel (Ex Cephalonia Palace) 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
14 490 Kč