Apollonion Asterias Resort & Spa

Představujeme vám perfektní únik do řeckého ráje. Apollonion Asterias Resort & Spa je situovaný v klidném prostředí městečka Lixouri. Tento přepychový resort se pyšní blízkostí k nádherné pláži Xi s jedinečným červeným saharským pískem, jež je od hotelu vzdálena pouze 300 metrů. Pro hosty jsou na pláži připravena pohodlná lehátka a slunečníky. V okolí resortu najdete nejen supermarket, ale i rozmanité restaurace a bary.

Resort nabízí rozsáhlé vybavení včetně moderních pokojů v hlavní budově a dodatečných 28 budovách. Ubytujte se v jednom z 264 luxusně zařízených pokojů. Pokoje typu Deluxe a Double Premium disponují bohatým vybavením pro váš komfort, včetně klimatizace a wifi připojení, zatímco rodinné Premium pokoje a útulné Junior Suite poskytují další prostor a dokonce i soukromý bazén. Stravování zde může být formou polopenze či all inclusive, takže ať už preferujete tradiční bufetové snídaně, obědy, večeře nebo lehké snacky během dne, je zde vše připraveno pro vaše gastronomické potěšení.

Pro ty, kteří rádi tráví dovolenou aktivně, nabízí resort fitness centrum a dětské hřiště. Za doplatek pak můžete využít biliár, stolní tenis, tenisové kurty, různé vodní sporty zprostředkované místními poskytovateli služeb, půjčovnu kol, relaxační služby spa včetně sauny a masáží nebo profesionální hlídání dětí. Apollonion Asterias Resort & Spa je hodný pro seniory i rodiny s dětmi. Připravte se na nezapomenutelný zážitek plný relaxace, pohody a luxusu na jednom z nejkrásnějších ostrovů Řecka.

Další fotky
Apollonion Asterias Resort & Spa 1 Apollonion Asterias Resort & Spa 2 Apollonion Asterias Resort & Spa 3 Apollonion Asterias Resort & Spa 4 Apollonion Asterias Resort & Spa 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
17 159 Kč