Studia Vitoratos

Představujeme vám ideální místo pro klidnou dovolenou. Aparthotel Vitoratos Katerina's Studios je synonymem pohody a prostorného ubytování. Spojení s okolním přírodním rájem je skvělé díky blízkosti oblíbeného Xi Beach a malá písčitá pláž leží pouhých 700 metrů od vašich dveří. Zde můžete strávit lenivé dny nasloucháním šumění moře nebo se vydáte na prosluněnou pláž Vrahinari.

Katerina's Studios nabízí víc než jen ubytování. Vychutnejte si odpoledne u bazénu, kde najdete zdarma lehátka a slunečníky, a vaše děti se mohou těšit na dětskou část bazénu. Apartmány i veřejné prostory jsou vybaveny bezplatným wifi připojením k internetu. Užijte si soukromí a pohodlí ve studiu s vlastní terasou či balkonem, klimatizací, televizí a dobře vybaveným kuchyňským koutem.

Jestliže chcete objevovat krásy ostrova Kefalonia, doporučujeme si pronajmout automobil. Můžete také zkusit jízdu na kole a obdivovat malebnou krajinu. A pokud máte chuť na tradiční řecké pokrmy, určitě navštivte některou z nedalekých taveren. Aparthotel Vitoratos Katerina's Studios je zárukou vysněné dovolené, kde si odpočinete od každodenního shonu.

Další fotky
Studia Vitoratos 1 Studia Vitoratos 2 Studia Vitoratos 3 Studia Vitoratos 4 Studia Vitoratos 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
9 990 Kč